Anyagok
Pamut

Pamut

A ruhaipar legnépszerűbb természetes anyaga. A pamutot olyan tulajdonságok jellemzik, mint a puhaság, rugalmasság, szilárdság, jó nedvszívó képesség és légáteresztő képesség. Kellemes tapintású, és ellenáll a magasabb hőmérsékletnek is. Gyakran használják szintetikus anyagokkal vagy elasztánnal kombinálva.


Termékek

GOTS organikus pamut

GOTS organikus pamut

Ökológiailag ellenőrzött mezőgazdaságból származó pamut, amelyet az összes termelési folyamat szigorú ellenőrzése mellett dolgoznak fel.

A legnagyobb termelők közé tartozik Törökország, India, az USA és Kína.

Biztos lehet benne, hogy a GOTS logóval ellátott termékek társadalmi és ökológiai felelősséggel készültek.


Termékek

SUPIMA® pamut

SUPIMA® pamut

A világ termelésének 1%-át a legjobb minőségű pamutot képviselő márka. Ez egy több mint egy évszázados múltra visszatekintő Pima gyapotfajta, amelyet az USA-ban termesztenek. Egyedülálló hosszú rostjai kétszer olyan vastagok, mint a közönséges pamuté. Megakadályozzák a húzást, törést és szakadást, aminek köszönhetően a belőle készült termékek hihetetlenül puhák, ellenállnak a felhordásnak és hosszú ideig megtartják formájukat.


Termékek

merinó gyapjú

merinó gyapjú

Az úgynevezett aktív rost, amely szabályozza a testhőmérséklet változását, nagy mennyiségű nedvességet képes felvenni, és ezzel együtt a verejték szagmolekuláit.

A leginkább légáteresztő természetes szálak közé tartozik. A természetes rugalmasság segít megőrizni a méretstabilitást, így az anyag könnyen karbantartható.


Termékek

Előfonású pamut

Előfonású pamut

A pamuttermékek gyártási folyamata során csökken az egyes szálak közötti tér, így a mosási és szárítási ciklus során megszűnik a textil zsugorodása. Ez az eljárás lehetővé teszi a végtermék magas hőmérsékleten történő mosását, lehetővé téve az összes szennyeződés és baktérium eltávolítását.


Termékek

Mercerizált pamut

Mercerizált pamut

A mercerizációs folyamat úgy történik, hogy a pamutfonalat fürdőbe merítik, amelyben a keresztmetszet megváltozik, és az egyenetlen szálak kiegyenesednek. A szál keresztmetszete így szinte tökéletes formát kap. A végső anyag simábbá, fényesebbé és puhább tapintásúvá válik. A mercerizálás az anyag nagyobb szilárdságát és jobb színstabilitását eredményezi.


Termékek

Szilikonos kezelés

Szilikonos kezelés

Az öblítőhöz hasonló, de tartósabb hatású textilkezelés szilikonfürdőben a tulajdonságainak javítása érdekében. Az így kezelt termék puha tapintású, ellenáll a szennyeződéseknek, kevésbé szennyeződik és a nyomat is sokkal jobban tapad hozzá.


Termékek

Töltő kötött anyag - fésületlen

Töltő kötött anyag - fésületlen

Súlyos kötött anyag, jellegzetes fa alakú oszlopokkal az elülső oldalon és masnikkal a hátoldalon. A szövést egy töltőszállal fejezzük be, amelyet a kötés rossz oldalán vezetünk végig. A hozzáadott cérna növeli a kötött anyag szilárdságát, nedvszívó képességét és térfogatát.


Termékek

Töltő kötött anyag - fésült

Töltő kötött anyag - fésült

Teherbíró kötött arcon jellegzetes fa alakú oszlopokkal, hátoldalán fésült puha felülettel. Az anyag hátoldalát töltőszállal kiegészítve mechanikai kezeléssel meglazítják. Az így kezelt felület nagyobb térfogatú és melegebb tulajdonságokat mutat.


Termékek

Bambusz szál

Bambusz szál

Regenerált cellulóz alapú bambuszszál. Hőszabályozó, antibakteriális, gombaellenes és antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik. Erősebb, háromszor nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint a pamut, ellenáll a gyakori mosásnak, és hosszú ideig megőrzi tulajdonságait. Nem javasoljuk az öblítő használatát, hogy ne csökkentse az anyag nedvszívó képességét.


Termékek

frottírszövet

frottírszövet

Hurokszövet, amelyet erős hurkok alkotnak az anyag mindkét oldalán. Ez egy háromdimenziós szövet, nagyon puha tapintású és kiváló nedvszívó tulajdonságokkal. Főleg 100% pamut anyagösszetételű törölközők és fürdőlepedők készítésére használják, vagy bambuszrost és pamut keverékéből.


Termékek

Gyapjú

Gyapjú

Teherbíró kötött anyag, amelyet az anyag mindkét oldalán sűrűn fésült puha felület jellemez. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, hosszú élettartamú és könnyen karbantartható. Gyakran antipilling kezeléssel kezelik. A termékek hímzésre és lézergravírozásra alkalmasak.


Termékek

Pillantásgátló kezelés

Pillantásgátló kezelés

Stabilizáló kezelés az anyag foltosodásának csökkentése érdekében.


Termékek

Soft Shell

Soft Shell

A Softshell egy laminált szövet modern sportruházathoz és szabadtéri tevékenységekhez. Membránra és nem membránra oszlik. Az ezekből az anyagokból készült ruhák könnyűek, melegek, rugalmasak és nagy mechanikai ellenállással rendelkeznek. A membránnal ellátott softshell ekkor vízálló és lélegző is lehet egyszerre.


Termékek

Egyedülálló mez

Egyedülálló mez

Finom teherbíró kötött anyag, jellegzetes fa alakú oszlopokkal az elülső oldalon és masnikkal a hátoldalon. A szövést rugalmasság, puhaság és könnyű szakíthatóság jellemzi. A kötött anyag feldolgozásához használt fonal hatással van az áru végső minőségére.


Termékek

Twill

Twill

A kötést rendszeresen ismétlődő átlós vonalak jellemzik. A lánc- és horgolt szálak rendszerének váltakozásával alakítják ki. A szövet nagyon erős, szakadásálló és könnyen karbantartható. A twill szövést leggyakrabban farmer- vagy munkaruhában használják. Az anyag a sima és polírozott sapkák gyártásához is népszerű. A twill csiszolásának felületkezelése lágyítja a felületet és matt megjelenést kölcsönöz neki.


Termékek

Ruhakötés

Ruhakötés

Erős, rendszeresen ismétlődő kötés, melyet az elő- és a hátoldallal azonos megjelenés jellemez. Egyszerű és sűrű elrendezésével egyenletes, sima felületet hoz létre, amely alkalmas nyomtatásra, hímzésre. A szövetek kiváló minőségű fésült pamutból vagy poliészterből készülnek.


Termékek

Pique

Pique

Masszív mintás kötöttáru, oldalán műanyag geometrikus mintával. A hátoldalon bélelt szál egészíti ki. Ez a fajta kötött anyag népszerű a pólóingek és a sportoláshoz és fizikai tevékenységekhez alkalmas ruházati cikkek gyártásában. A belőle készült termékek légáteresztőek és könnyen karbantarthatók.


Termékek

Interlock pique

Teherbíró reteszelő kötött kötés olyan mintával, ahol két teljes reteszsor váltakozik egy egyoldalas hátsorral. A kötöttáru egyik oldalán sávolyos hosszúkás öltések vannak, a másik oldalon sima.


Termékek

Dupla arc

Kétoldalas kötött anyag, más néven kétoldalas. A kötés elő- és hátoldalán sűrűn váltakozó elő- és hátlap oszlopok találhatók. Szabad állapotban csak az arcszemek, nyújtott állapotban a hátsó szemek is láthatók. Ez a kötött anyag a hátoldalról és az elülső oldalról is egyformának tűnik, és keresztirányban az anyag nagy rugalmasságot mutat.


Termékek

Elasztán

Ez egy nagyon finom, erős, rugalmas poliuretán szál. Alapvető jellemzője a nagy rugalmasság. Az elasztán törés nélkül nyújtható eredeti hosszának három-hétszeresére. Mindig más anyagokkal kombinálva használják, ez biztosítja a forma stabilitását, növeli a rugalmasságot és csökkenti a végtermék zsugorodását. Az elasztán érzékeny a magas hőmérsékletre.


Termékek

Puplin

A leggyakrabban használt anyagtípus az ingek gyártásához. Rendkívül puha, kellemes tapintású, ugyanakkor kellően merev. Klasszikus vászonszövéssel készül, amelynél nagyobb a láncfonal, mint a horgolt szálaknál.


Termékek

Poliészter

A bemeneti anyag módosításával előállított szintetikus szál. Nagyon erős, így lehetséges erős vagy nagyon finom szál (mikropoliészter) létrehozása. Anyaga tartós, gyorsan száradó, könnyen karbantartható. Alkalmas sportoláshoz és fizikai tevékenységhez. Kémiai és mechanikai eljárások.


Termékek

viszkóz

Regenerált cellulóz alapú rost. Az alapvető nyersanyag a fából vagy pamutból készült cellulóz. Az anyag légáteresztő, kiváló nedvszívó tulajdonságokkal. A pamuthoz képest simább, fényesebb és puhább.


Termékek
  Legfrissebb vásárlói vélemények

Nagyon jó minőségű termékeket vásároltam. Gyors volt a kiszàllítás is. Máskor is felkeresem, s már barátoknak is sjánlottam!!!
Ellenőrzött ügyfél, 17.02.2024
5 db pólót vettem, kiváló minőségűek és a méretük is megfelelő. A rendelést nagyon gyorsan feldolgozták és kiszállították. nagyon elégedett vagyok.
Magdalena K., 16.02.2024
Nagyon érdekes férfi pólók. Már régóta keresem ezeket. végre megvannak. Gyönyörű színek. Különböző színeket rendeltem. Remek ötlet, hogy minden ötödik ing ingyenes.
Wojciech B., 16.02.2024
Meg vagyok elégedve, köszönöm.
Veronika S., 16.02.2024
Mutasd az összeset
Szállítási lehetőségek
 • küldjük a csomagot: hétfő 26.02.2024
 • majd kiszállítás 1-3 munkanapon belül
 • Futár DPD - leggyakrabban 1 199Ft
 • Futár GLS - leggyakrabban 1 299Ft
 • Futár - leggyakrabban 0Ft
 • Csomagküldő Z-Point - leggyakrabban 699Ft
 • ingyenes kiszállítás tól 39 999Ft
Fizetési lehetőségek
 • utánvétes fizetés
 • kártyás fizetés VISA, MasterCard
 • PayPal
 • Google Pay
 • Apple Pay

Minőségi ruházat nyomtatás nélkül

Chat